Poola keele tõlked

Eesti-poola, poola-eesti

Meie tõlkebürool on olemas kogenud poola keele spetsialistid, kellest osad on keskendunud tekstide tõlkimisele eesti keelest poola keelde, osad poola keelest eesti keelde. Peamised teemad, millega meie eesti-poola ja poola-eesti tõlkijad igapäevaselt kokku puutuvad on turundusmaterjalid (kodulehed, broshüürid, jpt.), tehnilised poola keele tõlked (IT, kasutusjuhendid, ehitus, jpt.), juriidilised tekstid (lepingud), Poola ametiasutustest saadud kirjad ja teated ning finantstekstid.

Poola on üks Eesti olulisemaid kaubanduspartnereid ja paljude Eesti ja Poola ettevõtete vahel on tihedad ärisidemed. Meie eesmärgiks on toetada neid ettevõtjaid pakkudes võimalikult kiiret ja kvaliteetset tõlget poola keelest eesti keelde ja eesti keelest poola keelde. Võrreldes Eestiga, kus ametnikud hea meelega abistavad välismaalasi inglise keeles toimub Poolas asjaajamine üldjuhul vaid poola keeles. Seetõttu oleme paljude Eesti ettevõtete jaoks oluline lüli, mis võimaldab neil Poola ametiasutustega suhelda.

Vene-poola, poola-vene

Tõlgime ka vene keelest poola keelde ja vastupidi. Selleks on meil eraldi tõlkijad, kes on spetsialiseerunud poola keelest vene keelde ja vene keelest poola keelde tõlkimisele.

Inglise-poola, poola-inglise

Osa meie poolakeelsete tõlgete mahust moodustavad inglise-poola-inglise tõlked. Nende tõlkimiseks on meil olemas eraldi tõlkijad, kes on keskendunud poola keelest inglise keelde ja inglise keelest poola keelde tõlkimisele.

Teised keelesuunad

Kui siit lehelt vajalikku keelesuunda ei leia, võtke meiega ühendust ja leiame lahenduse.

Poola keele tõlkimise hind

Hind sõltub paljudest asjaoludest. Selleks, et saaksime teha täpse hinnapakkumise, palume Teil saata oma tõlkimist vajavad failid hinnapäringu vormi teel. Tagame materjalide konfidentsiaalsuse.